Страсть

Пристрасть пʼятниця 29 вересня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Він їй одразу здався трохи дивним. І це його запрошення було досить дивним, але вона на свій страх і ризик прийняла його. Ще більш дивним виявилося місце, куди він її привів. І вже зовсім-зовсім дивними виявилися його подальші вчинки. Вона в своєму житті самих різних мужиків побачила, і чекала чого завгодно — але тільки не цього. І навіть уявити собі не могла, свідком чого в цю ніч вона стане. Точніше, не свідком, а співучасницею. А ще точніше — головною винуватицею…

Що, думаєте, цей детективний трилер? Так ні, хоча тут є й незрозуміла загадка, і наростаюче напруження, і непередбачувана розв’язка.

Але все-таки це, швидше, комедія…

Хоча ні — ну, яка, до біса, комедія за таких драматичних поворотах сюжету? Хоча так, місцями дуже навіть смішно. А місцями так зворушливо… Так може це, швидше, ось така собі смішна мелодрама?

Та ні, вибачте, ну яка мелодрама? І який тут сміх, якщо у них там справа доходить, вибачте, до інцесту?! Ні, ну не в самому поганому сенсі цього слова, звичайно, але все-таки… Стоп, стоп, щось ми зовсім заплуталися… Ой, почекайте! Так адже автор на самому початку визначив жанр — «ілюзія»! Якщо ілюзія — так може, все це — просто якісь фокуси?

Точно-точно! Саме — фокуси! Або, як мінімум, один фокус. Але який! Самий незвичайний фокус відносин між літнім чоловіком та молодою жінкою!

Адже цей драматург Злотников і цей артист Школяр — ті ще фокусники!

Автор п’єси та
Режисер-постановник:
Семен Злотников
Художник-постановник:
заслужений діяч мистецтв України Григорій Фаєр
Музичне оформлення:
Євгена Єрмакова
Помічник режисера:
Альберт Солдатов

Попереднє замовлення