Сергей Бабкин

Сергій Бабкін вівторок 17 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Новий альбом Сергія Бабкіна

Реліз альбому, який складається з 18-ти треків, вийде в березні 2016-го року. Практично відразу відбудеться його презентація слухачам - тур по 5-ти містах України. З 18-ти пісень в альбомі 6 – українською та 12 – російською мовами.

Запис нового альбому Сергій Бабкін з музикантами почав 5-7 жовтня в студії «Звукоцех», яка розташована на території кіностудії ім. О. П. Довженка. Вже другий раз музиканти співпрацювали з музичним продюсером Мілошем Еличем, клавішником групи «Океан Ельзи» (попередній альбом «Сергевна» також продюсував Мілош). Цього разу альбом записаний старою перевіреною технологією «всі грають разом» (саме цим обумовлений вибір студії).

Мілош: «В цьому альбомі, як і в минулому, широкий емоційний спектр. Пісні стали більш зрілими і конкретними, і ще більш різноманітними. І ще, що важливо, вони на двох мовах: українською та російською. Так що альбом вийшов естетично насичений і цікавий. А електроніка в ньому додала хорошу, цікаву "ноту" і більше глибини в звучанні. Мені дуже подобається така комбінація».

Саме для цієї інновації до звичного складу колективу приєднався Антон Малишев – давній колега Сергія по театру «Прекрасні квіти», звукорежисер і композитор, який привніс в музику електронні елементи. У записі В якості сесійного музиканта задіяний відомий барабанщик і перкусіоніст Алік Фантаєв. В одному з треків взяв участь гітарист «Океану Ельзи» Владо Опсеница.

Сергій: «Ми з колективом ніколи до цього не писали альбом «живцем». Тобто, ми готували його півтора року, а записали за два дні, а точніше за 25 годин. На кожну пісню було відведено максимум три дублі, але багато пісень були записані з одного дубля.

Особисто мені давно хотілося привнести в наше звучання трошки електронної стилістики. Тільки акуратно, тонко, ненав'язливо. Сподіваюся, що так і вийшло. І тепер наша група складається з 7 учасників, до нас приєднався Антон Малишев. Він як раз і відповідає за ці атмосферні шумові ефекти та іншу електроніку».

В піснях з нового альбому вічні теми, загорнуті в поезію Сергія, звучать питаннями то до самого себе, чи то до Бога, то до близькій людині. Весь альбом - спроба показати правдиве кіно про себе і направити промінь проектора людям, відобразити глибину відносин між закоханими людьми, відносини з родом, своєю землею, світом, закарбувати мить щастя і гіркота від розставань і несправджених надій. Словами пісень Сергій просить не вбивати в собі найдорожче і найцінніше: віру, таланти, дружбу, почуття, мрії, - все те, що робить людину людиною і формує його власний світ.

Сергій: «Те, що я хотів сказати, чи хтось, скориставшись мною як інструментом, я сказав. Вийшло чи ні, неможливо сказати ствердно, поки пісні не зустрінуться зі слухачем. І ось тоді кожен для себе витягне з альбому щось своє, щось надзвичайно потрібне саме йому. І я теж для себе щось зрозумію.

... Адже на то воно і творчість, щоб бути непередбачуваним. Воно не підвладне ніяким розрахунками. А якщо було б інакше, було б нудно».

Склад групи:
Сергій Бабкін – вокал, акустична гітара, флейта, тексти
Костянтин Шепеленко – ударні, перкусія
Юхим Чупахін – клавіші
Станіслав Кононов – електрогітара, акустична гітара
Сергій Савенко – кларнет, бас-кларнет, саксофон
Ігор Фадєєв – контрабас, акустичний бас
Антон Малишев – playback, інтро-шуми, електроніка

Попереднє замовлення