Арсен Мирзоян

Арсен Мирзоян пʼятниця 24 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Для Вас виступить неймовірно талановитий і харизматичний український музикант - Арсен Мірзоян з презентацією свого нового альбому «Паперовий сніг»!

Фіналіст першого сезону шоу «Голос країни»! Не маючи професійної музичної освіти, Арсен пройшов вкрай складні відбіркові етапи і потрапив в прямий ефір у складі команди Стаса П'єхи! І все завдяки таланту, харизмі, праці і особливою манерою виконання. На даний момент це вже 3-й альбом в багажі співака. В останній альбом потрапили тільки ті пісні, які пройшли перевірку часом. Крім нових пісень, які вже встигли полюбитися публіці в програму увійдуть і перевірені часом хіти.

Його композиції не залишають байдужими нікого і стають хітами, виступи збирають аншлаги, а пісні завжди виконуються тільки наживо. У піснях Арсена кожен знайде для себе щось близьке і сокровенне.

Гостей концерту чекає романтичний вечір з неймовірним музичним супроводом. Музикант продемонструє, що таке по-справжньому щира музика і чоловіча лірика. Але, звичайно, не обійдеться і без сюрпризів і несподіванок, які Арсен готує спеціально для одеського концерту.


Попереднє замовлення