Glenn Miller orchestra

Glenn Miller orchestra вівторок 19 грудня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Прославлений джазовий колектив «The World Famous Glenn Miller Orchestra» під керуванням Віла Салдена з новою програмою THE HISTORY OF BIG BANDS

28 листопада 2015р в Одеському академічному театрі опери та балету всесвітньо відомий Оркестр Гленна Міллера під управлінням Віла Салдена

В репертуарі Оркестру Гленна Міллера твори видатних композиторів епохи біг-бендів – епохи легендарного джазу 30-50-их років минулого століття.

Вил Салден – знаменитий музикант і виконавець з Нідерландів - закохався в джаз давно і назавжди, і зумів зібрати у себе відмінних музикантів з різних країн, таких же закоханих і захоплених джазом, як і він сам.

Віл і його музиканти намагаються втілити в життя магічну формулу Міллера: «Кожен соліст і аранжувальник музики повинен прагнути створити абсолютно новий і бездоганний стиль звучання, впізнаваний з найперших нот».

До речі, згідно з легендою, те саме унікальне і, безумовно впізнаване звучання Оркестру Гленна Міллера, народилося зовсім випадково. Під час концерту трубач поранив губу, і музикант з кларнетом змушений був підхопити його партію.

Таким чином з'явився на світ стиль гри Гленна Міллера – стиль, який дарує глядачам незабутні відчуття свята і зіткнення з дивом Музики!


Попереднє замовлення