Ken Hensley - «Rare and Timeless» Ukrainian tour-2018

Ken Hensley - «Rare and Timeless» Ukrainian tour-2018 среда 10 октября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Гарна новина для українських прихильників класичної рок-музики. До нас повертається KEN HENSLEY — легендарний засновник та автор світових хітів британського гурту URIAH HEEP. Кен разом із струнним квартетом відвідає 8 міст, щоб презентувати свій новий альбом «Rare&Timeless» і заспівати всіма улюблені пісні з сольних робіт, та безсмертні хіти URIAH HEEP його авторства — Free Мe, The Wizzard, Wise Man, Rain, July Morning, Lady In Black.

Найвеличніший рок-музикант KEN HENSLEY є засновником та автором найкращих пісень відомого гурту URIAH HEEP. Справжня легенда рока KEN HENSLEY разом з гуртом URIAH HEEP зробив великий фурор на світовій сцені, та й до сьогодні є одним з самих талановитих рок-гітаристів та клавішників у світі. Він порадує своїх прихильників програмою з нового альбому «Rare&Timeless» та звичайно виконає класичні хіти часів URIAH HEEP.

«Rare & Timeless» (Рідкісне та вічне) — це нова антологія, зібрана під чутким керівництвом самого Кена Хенслі. Підбираючи матеріал для диска, він подбав не тільки про фанатів Uriah Heep та свого класичного сольного матеріалу, але й записав дві нові пісні, а також ексклюзивно перезаписав дещо із старого. Й, зрозуміло, що в цю добірку рідких треків та пісень, що видаються вперше, не могла не увійти його версія класичного хіта Uriah Heep «Lady In Black».

Кен вже декілька разів відвідував нашу країну з акустичними концертами, але в цей раз на вас чекає магія його пісень у супроводі струнного квартету. Як завжди, на протязі виступу, у кожного глядача буде можливість задати запитання Кену, а після концерту отримати автограф та фото.

Не упустіть унікальной можливості відчути атмосферу рок-музики у сучасному звучанні струнного квартету разом з легендою світової рок-музики — KEN HENSLEY.


Предварительный заказ