Дон Жуан

Дон Жуан вторник 08 сентября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одна з найочікуваніших прем’єр України!

Герой-коханець, лицемір, або ж просто збоченець? Уже кілька століть великі письменники, поети, а також звичайні графомани не втомлюються переосмислювати загадковий образ легендарного розпусника на ім’я Дон Жуан! Ми теж не втрималися і взяли все саме безрозсудне і комічне з того, що було відомо про це ловеласа, і зварили власний скажений модерновий мікс, який представлять для вас кращі комедійні актори України — Олексій Вертинський, Михайло Кукуюк, Віталіна Біблів, Олександр Ярема, Ганна Кузіна, Катерина Рубашкіна.

Режисер — Максим Голенко

Хочете провести вечір в компанії улюблених акторів і насолодитися їх неповторною грою на сцені? Комедійна постановка про найвідомішого розпусника, де тісно переплітаються ноти сучасності і мольеровские часи. Дон Жуан, хто він насправді? Людина зі збоченою фантазією, герой-коханець або лицемір? У цей вечір, можливо, саме вам вдасться розгадати загадковий образ ловеласа. Приходьте на спектакль «Дон Жуан» в Одесі та отримаєте масу позитиву.

Постановка про великого спокусника — це оригінальна інтерпретація класичного твору, відразу припала до смаку театралам. Приходьте 10 лютого о театр імені Марії Заньковецької, щоб на власні очі побачити гучне дійство, яке приємно здивує блискучою акторською роботою, оригінальним баченням драматургії, незвичайним сценічним рішенням.

Акторський склад:

На сцені для глядача цікаву історію зіграють досвідчені і харизматичні актори: Олексій Вертинський, Олександр Ярема, Михайло Кукуюк, Віталіна Біблів, Анна Кузіна, Катерина Рубашкіна. Жіночий акторський склад — яскрава суміш красивих і талановитих дівчат, яких часто можна побачити в рейтингових телешоу і киносериалах, їх особи не сходять з обкладинок глянцю.

Неперевершена акторська майстерність, вершки сучасного театру, цікавий сюжет і незвичайна подача класичного матеріалу — приходьте, нудно точно не буде. Зробіть собі подарунок — проведіть незабутній вечір в театральному колі.


Предварительный заказ